Bestuur

Het bestuur wordt strategisch ondersteund door onafhankelijke adviseurs uit het bedrijfsleven. Hiernaast wordt zij inhoudelijk ondersteund door onafhankelijke adviseurs op het gebied van natuurbeleid en bosbouw, welke zijn opgeleid aan de Universiteit Wageningen.

marieke bij de zee

Marieke Krista Engelbregt is voorzitter en initiatiefneemster voor het opzetten van de stichting in 2012. “Via de Stichting hoop ik een dienstbare bijdrage te leveren aan behoud van bomen in de natuur en samen te werken met anderen om duurzame projecten tot stand te brengen”.

heleen

 

 

 

Heleen Wouters  is secretaris: “De duinen, het bos, ik kom er graag! De natuur is voor mij een plek om te genieten, schoonheid en stilte te ontvangen, alleen te zijn en samen te zijn, met jong en oud. De natuur geeft zo veel! Wat kan mijn bijdrage zijn om iets terug te geven? Mensen te verbinden met mooie project voor nieuwe bomen planten, dat is vast een goed begin…”

img_0996

Peter Koolhaas is penningmeester “Ik voel me vanaf mijn jeugd in Noord Holland betrokken bij de duinen, het bos en de zee van de gemeente Bergen. Ik wil me graag inzetten voor de stichting en waardeer het wanneer mensen sociale participatie, betrokkenheid en verantwoordelijkheid hebben, daar wil ik mijn steentje aan bijdragen”.